Az oldal töltődik...
Navigation

Memóriahabos kutyafekhely – barna, mancsos – 120x100x5 cm

‹Vissza az előző oldalra
Leírás

Leírás

KUTYAFEKHELY MÁSKÉNT

Fontos tény, hogy a jelenleg itthon kapható kutyaágyak többsége nem igazán védi kedvenceink egészségét. A memóriahabos kutyafekhely nagy előnye – a kényelmen túl -, hogy az egészségvédelem téren is kimagaslót nyújt!

A memóriahab nagyon drága, így megfelelő forrást is találnunk kellett, ahogy a huzatok anyagával is sokat kísérleteztünk. Azóta az összes kutyánk és sok barátunk kutyája tesztelte a fekhelyeinket, és nyugodtan mondhatjuk, mindenkinél nagyon bevált!

Termékeink jellemzője, hogy egyediek, kiváló ár/érték aránnyal rendelkeznek és kutyája imádni fogja!

Az ortopédiai kutyafekhelyeket 2011-ben a DOGZONE honosította meg, tette széleskörűen elérhetővé a hazai piacon. Azóta is minden szempontból kiváló alternatívát jelentenek a jelenleg kapható fekhelyekkel szemben.

MI VOLT A GOND A TÖBBI KUTYAFEKHELLYEL?

Kutyatartóként meglepődve tapasztaltuk, hogy a kedvencünk számára nem épp azok a fekhelyek a megfelelőek, amiket mi annak gondoltunk. Nem szívesen feküdt rá, nem érezte benne/rajta otthonosan magát. Rájöttünk, hogy a különböző módon látványossá tett, felfújt fekhelyek csak számunkra tűnnek kényelmesnek.

A gyakran levegővel, szivacsdarabokkal vagy más módon “puhává tett” ágyakra nem vagy kevésbé szívesen fekszenek a kutyák. Ennek egyszerű oka, hogy – főleg, amíg új és nem feküdte ki a kutya – rálépve a bizonytalanul érzi magát, a levegővel telt fekvőrész labilis, imbolyog alattuk, sok közülük csak optikailag kínálja a kényelem érzetét.  A mi kutyánk sokkal szívesebben feküdt a földön, mint a drága pénzen vett fekhelyen. A memóriahabos kutyafekhely nem ilyen!

Későbbi kutyáink (azóta hárman vannak) már kevésbé voltak kényesek, bár elsőre ők is sokkal óvatosabban fekszenek a hagyományos kutyaágyakra, mint a miénkre. (Azóta is őket használjuk a termékek tesztelésére, így időről időre – pl. ismerősöknél – mindig kipróbáltatunk velük más fekhelyeket is. 🙂 )

További gond az általánosan kapható fekhelyekkel, hogy a töltőanyaguk egy idő után összeáll, csomósodik, a szélekre torlódik. Lehet rázogatni, megpróbálni szétszedni az összetapadt szálakat, de sosem lesz már az igazi. Nos, a memóriahabos kutyafekhellyel ez nem fordulhat elő!

Ha Ön azt szeretné, hogy kedvence alvóhelyére fordított összeg ne kidobott pénz legyenakkor válassza a DOGZONE memóriahabos (ortopédiai) kutyafekhelyet!

MIBEN NYÚJT MÉG TÖBBET A MEMÓRIAHABOS KUTYAFEKHELY?

Hazánkban számtalan kutya szenved valamilyen mozgásszervi betegségben, a legelterjedtebb a csípőízületi diszplázia. A megfelelő alátámasztás nem csak az ilyen betegségben szenvedő kedvencek számára nagy segítség, hanem az idős kutyák számára is. A tesztelési szakaszban alkalmunk nyílt kipróbálni a fekhelyeket szalagszakadással műtött, diszplázia műtét után lábadozó, és idős, beteg kutyáknál is. Minden esetben remek tapasztalatokat szereztünk! A kutyák valamennyien sokkal szívesebben feküdtek a memóriahabos fekhelyen, mint bármelyik másikon, és a pihentető alvásnak az eredménye is megmutatkozott. A matrac anyagának köszönhetően minőségi változást nyújt az alvás és pihenés témakörébengyorsabban gyógyulhatnak a műtött területek, csökken a felfekvés, antiallergén és atkamentes, stb.

Mivel a különböző testrészek tartást kapnak minden egyes ponton a matrac részéről, az izmok képesek teljes mértékben elernyedni és regenerálódni. A vérkeringés akadálytalan, valamint az ízületek sem feszülnek. Ezt az állapotot hívjuk teljes mértékű regenerálódásnak. A kipihentség mértéke kedvencünk számára is roppant fontos, valamint a regenerálódás mértéke meghatározza az immunrendszer működésének tökéletességét.

A pihenés közben tehermentesített szervezet képes az immunrendszert megerősíteni, hiszen nem vonja el a figyelmet a testet ért egyéb behatásokról, így a szervek összessége akadálymentesen tud működni.

HOL, HOGYAN HASZNÁLD?

A memóriahab hidegben (10 fok alatt egyre inkább) merevvé válik, ezért főleg beltéri használatra javasoljuk! Meleg hatására (akár a kutya testhőjére is) ismét visszanyeri rugalmasságát, a hideg nem tesz benne kárt.

A fekhely szivacsot ne mossa mosógépben, mert nagy mennyiségű vizet képes magába szívni és a nagy súly miatt a mosógépben elszakadhat! Amennyiben szükséges, akkor kézzel mosható, ügyelve, hogy vízzel telve óvatosan mozgassuk, fordítsuk.

A huzat anyaga vízlepergető vászon, a kutyaszőr nagyon könnyen eltávolítható róla, gépben 40C-on mosható.

Válassza ki kínálatunkból az Önnek leginkább tetszőt, és higgye el, kutyája szeretni fogja!

Egyéb információ

További információk

Méretek N/A

Hasonló termékek

Back to top

Kedves Látogató!

Webshopunk karbantartása miatt jelenleg nem tudunk új rendeléseket felvenni és teljesíteni.

Megértését köszönjük!

DOGZONE.HU